grid bg

VENUS

Venus is de nieuwe woningbouwontwikkeling van Winter Trust. 

Op het voormalige kantorenterrein aan de Ruimteweg, gelegen naast de gezellige wijk Bloemstede, verrijst een bijzonder woongebied van circa 640 woningen. Verdeeld over vier bijzondere gebouwen met een eigen karakter ontstaat straks een woon- en leefklimaat waar gewoond en gewerkt kan worden.  Moderne woningen die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van duurzaamheid.

grid bg

VENUS

Grote verscheidenheid aan woningen

Bij de herontwikkeling van het gebied wordt het oude landschap beleefbaar. Het is een uniek gebied met een grote verscheidenheid aan kwalitatieve woningen nabij Utrecht, Amsterdam en de natuurgebieden van de Loosdrechtse plassen en natuurlijk het groene hart.  Bij de ontwikkeling Venus op worden circa 640 huurwoningen gerealiseerd in verschillende prijssegmenten. Ook zijn er diverse voorzieningen en parkeerplaatsen in het gebied gepland. De vier gebouwen worden gerealiseerd volgens de modernste duurzaamheidseisen en woonstandaarden.

DeelgebiedVENUS

Vier gebouwen

Circa 640 huurwoningen

Verschillende prijssegmenten en woningtypen

Comfortabel en modern

Het plangebied wordt omsloten door de Maarssenbroeksedijk, de Ruimteweg, de Kometenweg en een fietsbrug.

"Volgens de modernste duurzaamheidseisen"

Locatie

PLANNING

PROCEDURES EN ONTWIKKELING

Fase SCHETS ONTWERP

Fase Schets Ontwerp.

Dit plan wordt op dit moment voorbereid door Wintertrust met schetsen en ontwerpen. Meer informatie over de invulling volgt later.

Fase SCHETS ONTWERP

Fase Schets Ontwerp.

Dit plan wordt op dit moment voorbereid door Wintertrust met schetsen en ontwerpen. Meer informatie over de invulling volgt later.

Aan de zijde van de Ruimteweg zal rekening worden gehouden met ruimte voor voorzieningen. Welke voorzieningen daar gaan komen stemmen wij graag met u af

SAMENSPRAAK

Reacties

Plants